slide1

 

Ontdek het voordeel
van online bestellen:

checkVoor 23.59 uur besteld,
morgen in huis

checkBezorgen in Gouda,
Waddinxveen, Boskoop e.o.

checkAfhalen in één van
onze zes winkels

checkVeilig betalen met iDEAL

webshop

Bruidstaarten

Voor de taart van uw dromen maakt u een afspraak met de banketbakkers van De Vlaam. Proef onze bruidstaartvulling en bespreek uw wensen.

Lees meer

Verjaardagstaart bestellen

Bij De Vlaam bestelt u eenvoudig echt lekkere kindertaarten of fototaart met een eigen foto of afbeelding. Droomt uw kind van Elsa uit Frozen? Of heeft hij liever een stoere dinosaurus taart?

Lees meer

Snel gebak bestellen

Gebak bestellen kan nu een stuk sneller bij De Vlaam. Op onze 'Bestel snel pagina' bestel je snel jouw gebakjes op 1 overzichtelijke pagina.

Lees meer

Bijzonder voordeel

Elke week hebben we een lekkere aanbieding. Mis 'm niet! U vindt onze wekelijkse aanbiedingen in de winkels en online. #bijzondervoordeel

Lees meer

Allergenen

In onze bakkerij werken wij met allergenen. Heeft u een voedselallergie of een vraag over de samenstelling van ons product?

Lees meer

Sinterklaas op bezoek

Wat een verrassing! Hij bestelt elk jaar, maar dit keer vereerde Sinterklaas ons met een persoonlijk bezoek aan de bakkerij. #WelkomSinterklaas

Lees meer

Actie gratis logo

Voor bedrijven hebben we een leuke actie! Bestel uw Sinterklaasproducten vanaf 10 stuks voor 8 november a.s. of uw Kerst-lekkers voor 25 november a.s. en wij plaatsen uw logo gratis* op elk product.

Lees meer

Bedrijfsbezoek OPW

Maandag 19 september jl. ontvingen wij lokale ondernemers voor een bezoek aan onze ambachtelijke banketbakkerij in Waddinxveen.

Lees meer

Snel brood bestellen

Brood bestellen kan nu een stuk sneller bij De Vlaam. Op onze Bestel snel pagina bestel je snel broden naar eigen keuze.

Lees meer

Nieuw! Kamphuisen

De eerste nieuwe cadeauverpakking van Kamphuisen Siroopwafels is woensdag 18 mei jl. overhandigd aan de burgemeester van Gouda, de heer Schoenmaker.

Lees meer

Tips

Lees de tips van onze banketbakkers zodat u thuis optimaal kunt genieten van onze smakelijke producten.

Lees meer

Bosvruchtengebak

Onze banketbakkers zijn dagelijks op zoek naar de beste smaakcombinaties voor onze taart en gebak.

Lees meer